Zoelen

The Party

Stel je voor: na een enerverende Rally parkeer je je TukTuk en geniet je samen met je teamleden nog even na van deze gave ervaring. Is het dan al tijd om naar huis te gaan? No way! Sluit je bijzondere dag op spectaculaire wijze af… Get ready for THE PARTY!

The Party is te combineren met alle tijdslots. Dus heb je ’s ochtends al een TukTuk-tour gedaan? En wil je toch blijven voor The Party? No problemo! Je mag de hele middag lekker GRATIS op ons schitterende strand vertoeven!

Als je The Party aan je arrangement toevoegt, ontvang je 12,50 euro korting op je totale pakket!

-

Fun, Vermaak & Party!

Tijdens deze feestavond valt er werkelijk van álles te beleven. Bier, fris en wijn zijn bij de prijs inbegrepen en er is nog een heleboel te doen ook!

Wie is de grootste gokker van het stel? Bluf je een weg door ons casino! Tijd voor een filmpje? Zoek een plekje voor het gigantische scherm van onze openluchtbioscoop! Zin in actie? Speel The Almost Impossible GameShow: Who cares… Aansluitend knallen op de beats van de DJ.

The Party duurt van 19.00 tot 00.00 uur. Wát een feest!

Party15

The Almost Impossible Game Show

In deze gloednieuwe comedy show zal je je meten met onze eenvoudige maar duivels moeilijke games! Het zal je geduld, vaardigheid en conditie testen: hilarisch, memorabel en súper leuk. Bekend van tv!

Endemol Shine UK, c 2013. Licensed by Endemol Shine NL, c 2017.

TAIG - Indoor

Onbeperkt drinken

Tijdens de afterparty is het open bar: onbeperkt genieten van drankjes (bier, wijn en fris). Geen gezeur met muntjes, niet letten op de rekening, maar gewoon lekker bestellen bij onze enthousiaste barvrouwen/mannen en borrelen!

De avond aanvullen met sterke drank? Dat kan! Je kan dit toevoegen bij boeking van je uitje! Je kan dan de hele avond alles bestellen wat je maar wilt! WoooooW!

Untitled-9

Onbeperkt BBQ Buffet + Food Trucks

The Party begint natúúrlijk met... food!!! Kies een mooi plekje op ons sfeervolle BBQ-plein of lekker knus in onze indoorlocatie en geniet van een soep van de dag, acht soorten vlees, een saladebuffet met toppings en dressings, kartoffelsalade, pasta/groentesalade, versgemaakte sausjes, stokbrood, frietjes, de lekkerste gerechten uit de foodtrucks en – als dat nog lukt - een dessert...


 

BOEK TUKTUK & THE PARTY €100!
foodtrucks5
12 mensen kijken momenteel naar TukTuk.
518