Zoelen

Arrangementen

Direct reserveren?
 Reserveer hier

In geval van lastminute:
 Bel: 0344 - 745 401

Voertuig Verhuur

Kosten voor 1,5 uur touren + ontvangst en uitleg:
E-TukTuk: €147,50 per voertuig (7 personen)
E-Chopper: €29,50 per persoon
E-Fatbike: €29,50 per persoon

Leeftijd en rijbewijs:
E-TukTuk: Bestuurder minimaal 23 jaar en in bezit van minimaal rijbewijs B.
E-Chopper: Vanaf 16 jaar en minimaal scooter rijbewijs.
E-Fatbike: Vanaf 12 jaar en minimale lengte: 1.40 meter

Bestuurders: vergeet je rijbewijs niet!

Boek verhuur
HEG05183

Roadtrip Rally

De Roadtrip Rally is een activiteit speciaal voor groepen en voor jong en oud, waarbij je via een interactief spel met verschillende vragen en opdrachten de route bepaalt. Het is de ideale combinatie tussen een ontspannen en competitief spel, waarbij je samen de verborgen hotspots van de Betuwe ontdekt. Kleine riviertjes, groene weilanden en bossen, pittoreske dorpjes en natuurlijk gezellige terrassen: een unieke beleving!

Meer info
HEG03791

All-in Foodfestival

Dé combinatie voor een compleet dagje uit! Geniet na je avontuur, voor een vaste prijs van €39,50 van een all-in foodfestival. Er zit voor iedereen wat bij: sappige hamburgers van de barbecue, goedgevulde taco’s, een heerlijke poké bowl, lekkere snacks en niet te vergeten; de desserts. Bij mooi weer is het buitenterras geopend.

Meer info
La Cubanita_0017_La Cubanita-281

Lunchbuffet

Met een roadtrip op het programma kun je wel een lekkere lunch gebruiken!

Geniet voor maar €17,50 van een uitgebreid lunchbuffet. Van warme broodjes met brie, een kroket of gerookte zalm, tot een yoghurtje en vers fruit: er is veel keuze en genoeg voor iedereen.

HEG06142

Green Egg BBQ

Kies een mooi plekje het festivalplein of in de beachclub en geniet van een Big Green Egg BBQ in een fantastische ambiance.

Proef voor maar €42,50 (vanaf 25 p.) de verschillende vlees, vis en bijgerechten met daarbij onbeperkt bier, wijn en fris. Of je nu kiest voor de 100% Black Angus beefburger, zalm gegaard in bananenblad, een mix van gegrilde groente of een van de andere gerechten, je zult gegarandeerd genieten!

Eten BGEGG2
280