Zoelen

Arrangementen

Wil je je programma graag culinair aanvullen? Dat kan natuurlijk!
Een lunch, een volle picknickmand of een onbeperkt driegangendiner: we maken het met liefde voor je klaar!

TukTuk & The Party

Dé combinatie voor een compleet dagje uit! Schuif na je TukTuk-avontuur aan voor een onbeperkt driegangen BBQ-buffet. Leg vooral een goede bodem, want daarna is het tijd voor The Party: een avond all-in drinken, entertainment, eten en feesten, van 19.00 uur tot middernacht! €100 p.p

Lees én bekijk meer
Party11

TukTuk & BBQ

Zodra je met je TukTuk terugkeert, heb je ongetwijfeld zin in wat lekkers. Gelukkig kun je gewoon lekker bij ons blijven eten. En niet zomaar eten… maar barbecueën! Op ons prachtige BBQ-plein kun je genieten van een onbeperkt driegangen BBQ-buffet (soep van de dag, acht verschillende soorten vlees, versgemaakte sausjes, salades en een heerlijk toetje). Totaalprijs: €72,50 p.p.

Reserveren
bbq

Bbq upgrade: Food Trucks

Zin in een smakelijke aanvulling voor je BBQ? Dan zijn onze Food Trucks echt wat voor jou! De rijdende chefs laten je genieten van streetfoodsnacks waar je je vingers bij aflikt… Deze upgrade is mogelijk vanaf 50 personen of vanaf 750 euro. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

foodtrucks7

TukTuk @ Night

Een perfecte combinatie als je op zoek bent naar een uitje in de avond. Eerst lekker BBQ'en: dagsoep, 8 soorten vlees, verse salades, eigen gemaakte sausjes, frieten, stokbrood en een lekker dessert. En aansluitend TukTuk rijden. Totaalprijs €85,-!

reserveren
2night

TukTuk & op maat!

Ben je na het zien van al die smakelijke opties tóch nog op zoek naar een ander arrangement? Denk dan eens aan een Kookworkshop in onze kookstudio of een BBQ Beach Lounge Party in onze Beachclub. Maar nóg gekker kan natuurlijk ook! Een groot feest met live band op ons BBQ-plein? Regelen we! Je raadt het al: de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op en laat ons vooral met je meedenken!

Bekijk de volledige locatie!
Kookstudio
280