Zoelen

Arrangementen

Wil je je programma graag culinair aanvullen? Dat kan natuurlijk!
Een lunch, een volle picknickmand of diner: we maken het met liefde voor je klaar!

TukTuk & Food Festival

Dé combinatie voor een compleet dagje uit! Geniet na je TukTuk-avontuur van verschillende hapjes op ons festivalplein. Leg vooral een goede bodem, want daarna is het tijd voor The Party: een avond all-in drinks, eten en feesten, van 17.00 uur tot middernacht! €95 p.p.
Let op:
Dit arrangement is alleen op bepaalde dagen van het jaar beschikbaar.

Lees én bekijk meer
Party11

TukTuk & VR Dining

Een perfecte combinatie als je op zoek bent naar een middag uit en heerlijk eten in combinatie met een game: TukTuk & VR Dining! Eerst TukTuk rijden en aansluitend dineren en een gave VR game spelen! Totaalprijs €100,-!

reserveren
VRD

TukTuk & American Shared Dining

Zodra je met je TukTuk terugkeert, heb je ongetwijfeld zin in wat lekkers. Gelukkig kun je gewoon lekker bij ons blijven eten. En niet zomaar eten… maar een American Shared Dining! Op ons Genieten van nacho's, stokbrood, spareribs, chickenwings, gamba's, frietjes en een dessert: brownie of ijs! Totaalprijs: €72,50 p.p.

Reserveren
American diner.jpg

TukTuk Winter Rally

In je TukTuk van het winterse landschap genieten? Prachtig! We voorzien je van een warm fleecedeken en een thermoskan met dampende chocolademelk en de tocht kan beginnen! Kruip achter het stuur van je Piaggio en geniet van de prachtige omgeving, pittoreske dorpjes en bevroren slootjes en fruitboompjes. Dit is een geweldige beleving!

reserveren
tuk1

TukTuk & op maat!

Ben je na het zien van al die smakelijke opties tóch nog op zoek naar een ander arrangement? Denk dan eens aan een Beach Lounge Party in onze Beachclub. Maar nóg gekker kan natuurlijk ook! Een groot feest met live band op ons festival-plein? Regelen we! Je raadt het al: de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op en laat ons vooral met je meedenken!

Bekijk de volledige locatie!
Kookstudio
280

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.