Zoelen

Info

Welkom!

Evenementenlocatie De Kaap is het startpunt van jullie roadtrip. Vanuit hier start jullie onvergetelijke ontdekkingsreis. Als onderdeel van De Kaap zorgt TukTuk voor de mooiste tochten door de Betuwe, waarbij je samen geniet van de prachtige omgeving. Een ervaring die je altijd bijblijft! Kiezen jullie voor een van onze E-TukTuks of gaan jullie liever met een E-chopper op pad?

Voor of achteraf wat lekkers eten? Dat kan! Bekijk onze arrangementen voor alle mogelijkheden. 

Alle arrangementen
Schermafbeelding 2022-05-12 om 14.11.04.png

Ontdek de Betuwe

De roadtrip leidt je door de Betuwe, een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn vele riviertjes, groene weilanden, dichtbegroeide bossen, pittoreske dorpjes en… zijn gezellige terrassen! En neem van ons aan: samen in een TukTuk of met z'n allen op een Chopper, beleef je de Betuwe op haar állermooist!

Bekijk de promofilm van Oranjestad Buren. Vanaf 4 minuut 20 zijn wij ook te zien.

Tip: de bloesemroute!

Wil je je tripje nóg sprookjesachtiger en romantischer maken? Boek je unieke uitje dan in het voorjaar. In april staat de hele Betuwe namelijk in bloei! En al die bloesem om je heen levert adembenemende uitzichten en schitterende plaatjes op.

bloesemrally

Een hele dag uit!

Roadtrips van De Kaap duren ongeveer twee uur, maar je kunt de hele dag bij ons terecht! Op de dag van je uitje krijg je namelijk GRATIS toegang tot het strand indien geopend. TIP: combineer je tripje met heerlijke horeca opties zoals een Foodfestival!

alle arrangementen
hele dag compleet

Guerilla actie Bavaria!

Een bijzondere kroegentocht donderdag in Amsterdam. Acht café’s waren het toneel van de allereerste Gotta Catch ‘Em All Kroegentocht georganiseerd door Bavaria. Daar waren extra Pokémon te vinden. Deelnemers werden onder begeleiding van Bavaria Babes vervoerd met onze tuktuk’s! Check het filmpje!

Veilig boeken en betalen
395