Zoelen
Holland Evenementen Groep

TukTuk is onderdeel van de Holland Evenementen Groep. Het bedrijf voor de leukste bedrijfsuitjes, het gaafste vrijgezellenfeest, de meest unieke familiedag of een memorabele vriendendag. Wij bieden voor ieder wat wils; hoog in de lucht, diep onder de grond, actief of juist denk- en puzzelwerk. Naast TukTuk hebben we als enige aanbieden van de Benelux het echte WipeOut parcours, teambuildingsarrangementen, kookworkshops en presenteren we de all-in Party! Dit alles vindt plaatst op 1 schitterende locatie midden in Nederland. De Holland Evenementen Groep is 5 keer uitgeroepen tot de nummer 1 van Nederland en onderneming van het jaar! Wij laten je graag beleven waarom. 

Locatie
Strandweg 1, 4011 LZ Zoelen (nabij Tiel)
Contactformulier
locatie16
Beeahcclub 4
banner14 mobile
Beeahcclub 1
beachclub

The place to Beach

Bij boeking van een TukTuk Uitje heb je de hele dag gratis toegang tot ons strand Beldert Beach. Met kraakhelder water, diverse horecapunten, vermaak en vriendelijk personeel is dit The Place to Be(ach). Kom vooraf of blijf lekker lang hangen en geniet van heerlijke drankjes en hapjes, lounge muziek, beachparty's en BBQ's in onze sfeervolle beachclub.

Meer informatie
Bekijk ook de andere labels van de Holland Evenementen Groep:
Route

STRANDWEG 1, 4011 LZ  ZOELEN
(voorheen zoelensestraatje 3, 4011 LT  ZOELEN)

Ons evenementencomplex is bijzonder goed bereikbaar. Slechts 5 autominuten van de A15 bij Tiel en met Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Eindhoven op slechts 45 minuten afstand is het de meest centrale locatie in Nederland!

Per auto
Vanaf de A15 neem je afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts. Bij gesloten slagbomen kan je je links melden via de intercom.

Het evenementencomplex is gevestigd op recreatiestrand Beldert Beach. De meeste navigatiesystemen sturen je naar de verkeerde kant van de rotonde. Let daarom goed op de bruine gemeenteborden met “Holland Evenementen Groep”.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je bus 44 richting Rhenen (10 minuten). Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Het evenementencomplex bevindt zich op dit recreatiegebied. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292. 

Laat ons uw vervoer organiseren
Ook onze busmaatschappij haalt je graag op en brengt je aan het einde van je bedrijfs)uitje weer weer veilig terug. Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden. 

Afstand in kilometers
Onze locatie ligt zeer centraal in Nederland. Zie onderstaande afstandstabel

Iemand heeft zojuist een offerte aangevraagd.
283