Zoelen
De Kaap

TukTuk.nl is onderdeel van evenementenlocatie De Kaap. Ben je op zoek naar dé ideale plek voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag? De Kaap heeft alles op één locatie om je een onvergetelijke beleving te bieden. Van dagjes uit tot complete events op maat met overnachting, bij ons kan het allemaal!

Locatie
Strandweg 1, 4011 LZ Zoelen (nabij Tiel)
Contactformulier
Naast TukTuk, biedt De Kaap ook andere activiteiten aan! Bekijk ze hieronder:
Route

STRANDWEG 1, 4011 LZ  ZOELEN
(voorheen zoelensestraatje 3, 4011 LT  ZOELEN)

De Kaap is bijzonder goed bereikbaar. Slechts 5 minuten van de A15 bij Tiel en met Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Eindhoven op slechts 45 minuten afstand is het de meest centrale locatie in Nederland!

Per auto
Vanaf de A15 neem je afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts. TukTuk bevindt zich op evenementenlocatie De Kaap. 

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je bus 44 richting Wageningen (10 minuten). Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Het evenementencomplex bevindt zich op dit recreatiegebied. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292. 

Laat ons uw vervoer organiseren
Ook onze busmaatschappij haalt je graag op en brengt je aan het einde van je (bedrijfs)uitje ook weer veilig terug. Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden. 

Afstand in kilometers
Onze locatie ligt zeer centraal in Nederland. Zie onderstaande afstandstabel

283