BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen

Coronavirus

NIEUW: TukTuk verhuur zonder arrangement! Een verantwoord uitje, speciaal voor deze tijd en met een aangepast tarief: €75 ex. btw per TukTuk voor 2 uur (meerprijs 2 uur extra €50). Voor maximaal 2 personen, tenzij het mensen uit hetzelfde huishouden betreft. Bel 0344-745401 of mail info@tuktuk.nl voor meer info of om te reserveren.

Huidige situatie
Georganiseerde samenkomsten zijn vanaf 1 juni buiten mogelijk. Dat betekend dat we bijna alles weer mogen doen! Er is geen limiet meer op groepsgrootte van samenkomsten en het busvervoer is ook weer mogelijk! Hievoor hebben wij uiteraard onze maatregelen getroffen. Holland Evenementen Groep volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid.

De arrangementen
Naast onze online programma’s (interactieve spellen, quizzen en meetings), zijn de meeste reguliere arrangementen coronaproof ingericht en daarom ook weer mogelijk! Zo kan je nu al Wipeout ondernemen, van de zipline of in teams tegen elkaar strijden met bijvoorbeeld levend tafelvoetbal, dronkenmanstest of een gaaf laser spel! Kom van tevoren lunchen of/en na afloop heerlijk barbecuen. Is het strand geopend? Dan mag je daar ook heerlijk relaxen!
Bekijk hier alle programma's. 

Veilig & verantwoord
Bovengenoemd is allemaal veilig en verantwoord. Van tevoren moet er gereserveerd worden en om te kijken of iedereen gezond is, vindt er een check vooraf plaats. Daarnaast zijn alle activiteiten en het terrein ingericht op de 1,5 meter samenleving en zijn er extra hygiëne maatregelen. Het terrein is groot genoeg om meerdere groepen te ontvangen en daarbij de 1,5 meter afstand te waarborgen. 

✓ Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓ Groot terrein of vanuit huis ✓ Extra hygiëne maatregelen.

Onze extra richtlijnen tijdens evenementen
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

Verplaatsen
Op dit moment kunnen bijna alle evenementen doorgaan op onze locatie, maar gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 0344 - 745 400.

Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. Dit mag voor al onze aangeboden diensten worden ingezet, binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.
 

Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan?’ Neem dan contact op! Wil je graag dat wij contact met je opnemen? Vul dan hier je gegevens in.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.

7366

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.