BELANGRIJK: flexibele annuleringsvoorwaarden omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen. Lees hier verder.
Annuleringsvoorwaarden en maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen

Coronavirus

NIEUW: TukTuk verhuur zonder arrangement! Een verantwoord uitje, speciaal voor deze tijd en met een aangepast tarief: €75 ex. btw per TukTuk voor 2 uur (meerprijs 2 uur extra €50). Voor maximaal 2 personen, tenzij het mensen uit hetzelfde huishouden betreft. Bel 0344-745401 of mail info@tuktuk.nl voor meer info of om te reserveren.


Huidige situatie groepsarrangementen
Holland Evenementen Groep volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Na de meest recente update over de maatregelen door de Rijksoverheid is duidelijk geworden dat:

  • Vergunningsplichtige evenementen verboden blijven.
  • Georganiseerde samenkomsten buiten mogelijk zijn vanaf 1 juni.

Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid. Aangezien het meeste wat wij doen niet in de categorie vergunningsplichtig evenement valt, betekent dit concreet voor ons dat vooralsnog alleen de geplande boekingen tot 1 juni geen doorgang kunnen vinden. 

Gezien de onzekere situatie kunnen wij het echter begrijpen als je nu al je geplande boeking (ongeacht de datum) wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 0344 - 745 400.

Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. Dit mag voor al onze aangeboden diensten worden ingezet, binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen, ook als de beperkende maatregelen worden verlengd. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.

LET OP: doordat evenementen worden doorgeschoven, verwachten wij later dit jaar meer druk dan normaal op onze capaciteit, en zullen we dan eerder en vaker vol zitten. Wacht daarom niet met het doen van een aanvraag, om teleurstelling te voorkomen. Zoals hierboven aangegeven loop je hiermee geen risico, als beperkende maatregelen zich onverhoopt langer voordoen. Daarnaast bieden we je nu ook de mogelijkheid om je gegevens bij ons achter te laten. Wij nemen dan contact met je op zodra we weer evenmenten mogen organiseren. Met als voordeel dat jij als een van de eerste een datum kan vastleggen. Dit kun je hier doen.

Onze extra richtlijnen tijdens evenementen
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.

7366

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.