Zoelen

Coronavirus

HUIDIGE SITUATIE

Verhuur mogelijk!

TukTuk, Fatbike & E-chopper rijden
Deze activiteiten zijn uitermate geschikt in coronatijd. De Fatbike en E-chopper spreken voor zich, je zit immers alleen op het voertuig. Bovendien hebben we de ruimte op onze locatie om je verantwoord te ontvangen.

Je kunt ook bij ons op locatie terecht voor een leuk, maar veilig potje Voetgolf!

Daarnaast hebben we bij De Kaap nog veel meer activiteiten die live mogelijk zijn zoals Wipeout, Ziplinen of dineren in het restaurant: Bekijk hier alle programma's.

Veilig & verantwoord
We hebben uiteraard onze maatregelen getroffen. TukTuk Nederland volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid. Van tevoren moet er gereserveerd worden en om te kijken of iedereen gezond is, vindt er een check vooraf plaats. 

✓ Coronaproof activiteiten ✓ Groot terrein of vanuit huis ✓ Extra hygiëne maatregelen.

Onze extra richtlijnen tijdens evenementen
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

Verplaatsen
Op dit moment kunnen bijna alle evenementen doorgaan op onze locatie, maar gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 0344 - 745 400.

Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. Dit mag voor al onze aangeboden diensten worden ingezet, binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.
 

Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan?’ Neem dan contact op! Wil je graag dat wij contact met je opnemen? Vul dan hier je gegevens in.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.

7366