Zoelen
bloesem
politie

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij geven uiteraard graag antwoord op al je vragen, maar check eerst even de meest gestelde vragen hieronder... misschien staat je antwoord er al tussen.

Voor flexibele annuleringsvoorwaarden omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen, verwijzen wij je naar deze pagina.

tuktukjes2
lachen tuk
1 Voor het evenement

Je kunt 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bij ons terecht voor je evenement. Onze crew staat van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.30 uur voor je klaar. Wil je graag een rondleiding over ons terrein? Geen probleem: neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Bij de bestelling van je tickets kun je kiezen voor online betalen of betalen via een overschrijving. Bij een overschrijving worden €35 administratiekosten in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om de tickets pas op onze locatie af te rekenen.

De prijs is per persoon. Een minimum van 4 personen per is wel vereist.

Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement mag het aantal tickets met 10% worden bijgesteld onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets die buiten deze regeling vallen kunnen niet worden teruggenomen. Wijzigingen in je boeking kan je doen via MyAccount
LET OP: geldt er een minimumaantal van 10 betalende, dan kan het nooit verder naar beneden worden bijgesteld.

Zodra je een online boeking of offerte hebt aangevraagd wordt automatisch een account aangemaakt op MyAccount! Hier kan je altijd inloggen om de offerte om te zetten in een boekingen, je offerte of boeking te wijzigen of aan te vullen! Erg handig! 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Tot 14 dagen voorafgaand aan het evenement mag het aantal tickets met 10% worden bijgesteld onder voorbehoud van beschikbaarheid. Tickets die buiten deze regeling vallen kunnen niet worden teruggenomen.

LET OP: geldt er een minimumaantal van 10 betalende, dan kan het nooit verder naar beneden worden bijgesteld.

Ja, als je de TukTuk wilt besturen, dan dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Én, je dient minimaal 23 jaar te zijn om verzekerd te zijn. 

Als je de Tuktuk wilt besturen dien je minimaal 23 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig rijbewijs B.

Hierbij gelden dezelfde wettelijke regels als voor een auto. Kinderen tot 1,35 meter moet je in een goedgekeurd autokinderzitje vervoeren. Ook in de TukTuk is dit dus verplicht.

LET OP: de TukTuk's hebben een 3-puntsgordel en dus geen isofix aansluiting.

De Tuktuk’s zijn standaard WA verzekerd met een eigen risico van € 500,- bij schade. Deze breiden we verplicht uit met een aanvullende dekking waarmee ook de Casco schade is verlaagd tot hetzelfde eigen risico. De kosten hiervan bedragen €4,50 per deelnemer en omvatten ook gelijk een ongevallenverzekering.

Uiteraard! Geef je wensen vooraf wel even aan op het deelnameregistratieformulier, dan houden wij er rekening mee. Dit formulier ontvang je bij je boeking!

2 Tijdens het evenement

Ja, je kunt je auto gewoon parkeren op ons terrein. Een routebeschrijving en alle verdere instructies voor toegang tot ons terrein vind je op je E-ticket.

Met je pasjes loop je vlot door de entree. Mocht je nog vragen hebben over je betaling of pasjes, kan je die hier stellen. Vervolgens loop je ons hoofdgebouw in richting de balie (naast de bar). De coördinator van de dag staat daar voor je klaar. 

Jazeker! Elke groep krijgt een kluisje voor waardevolle spullen. Voor € 5,- kan je een extra kluisje huren als je bijvoorbeeld tassen of extra kleren mee hebt.

Ook dát kunnen we voor je regelen. Op het nabijgelegen terrein bevindt zich Glamping de Oever (net als TukTuk, onderdeel van de Holland Evenementen Groep), waar je kunt overnachten in een luxe safaritent.

3 Na het evenement

We plaatsen geregeld nieuwe foto’s op Facebook!

299