Zoelen
bloesem
politie

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij geven uiteraard graag antwoord op al je vragen, maar check eerst even de meest gestelde vragen hieronder, misschien staat hier het antwoord al tussen.

tuktukjes2
lachen tuk
1 Voor het evenement

Voor een evenement kan je 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bij ons terecht. Ons kantoorpersoneel staat maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur voor je klaar.

Je kan bij de bestelling van je tickets online betalen of via overschrijving de factuur voldoen. Bij overschrijving wordt €35,00 administratiekosten in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om op de locatie zelf tickets af te rekenen.

De prijs is per persoon, op basis van 4 personen per TukTuk. 

Wijzigingen in je boeking kan je tot 3 dagen voor de dag zelf worden aangepast via MyAccount. Onverhoopt toch nog iemand of iets willen bijboeken binnen die 3 dagen? Dan mag je ons altijd bellen. 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Dan kan je ook via MyAccount enkele tickets annuleren (maximaal 20%). Je kan ze dan kosteloos op 'on hold' zetten. Ze blijven dan op ongebruikt staan in MyAccount en kan je altijd inzetten bij een nieuwe boeking (binnen 2 jaar). Je kan de waarde van het ticket ook doorgeven aan iemand anders, leuk als cadeau! Dit annuleren kan zelfs nog tot 1 dag ná je evenement.

Zodra je een online boeking of offerte hebt aangevraagd wordt automatisch een account aangemaakt op MyAccount! Hier kan je altijd inloggen om de offerte om te zetten in een boekingen, je offerte of boeking te wijzigen of aan te vullen! Erg handig! 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Dan kan je ook via MyAccount enkele tickets annuleren (maximaal 20%). Je kan ze dan kosteloos op 'on hold' zetten. Ze blijven dan op ongebruikt staan in MyAccount en kan je altijd inzetten bij een nieuwe boeking (binnen 2 jaar). Je kan de waarde van het ticket ook doorgeven aan iemand anders, leuk als cadeau! Dit annuleren kan zelfs nog tot 1 dag ná je evenement.

Ja, als je de TukTuk wilt besturen, dan dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Én, je dient minimaal 21 jaar te zijn om verzekerd te zijn. 

Als je de Tuktuk wilt besturen dien je minimaal 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig rijbewijs B.

De Tuktuk’s zijn standaard WA verzekerd met een eigen risico van € 500,- bij schade. Deze breiden we verplicht uit met een aanvullende dekking waarmee ook de Casco schade is verlaagd tot hetzelfde eigen risico. De kosten hiervan bedragen €4,50 per deelnemer en omvatten ook gelijk een ongevallenverzekering.

Ja, indien je dit vooraf aangeeft, houden wij hier rekening mee. Je kan de dieetsoorten met het aantal personen dat hiervan gebruik wilt maken doorgeven in het opmerkingenvak bij boeking.

2 Tijdens het evenement

Ja! Je hebt gratis entree tot ons terrein. De routebeschrijving vindt je op de locatiepagina.

Je mag je melden in het evenementengebouw bij de balie (naast de bar). Wij zorgen dat er vrijwel altijd iemand bij de entree staat om jullie op te vangen. Mocht dit niet zo zijn, schroom dan niet om gewoon door te lopen!

Ja, je kunt voor €2,00 een kluisje huren. Wij geven je de tip om met het hele team 1 kluisje te gebruiken. Daarnaast mag je natuurlijk ook gewoon je tassen mee de TukTuk in nemen. 

Het is erg belangrijk om je pas mee te nemen, dit is namelijk je toegangsbewijs, je betaalpas en je arrangement is hierop geprogrammeerd! Ben je hem toch vergeten of zelfs kwijt, dan kan je voor €7,50 een nieuwe pas laten aanmaken bij de receptie. De waarde van je pas ben je echter kwijt. Vergeet hem dus niet!

Wij raden je aan om je pas vooraf al online op te laden. Maar je kunt dit ook doen in de Lobby op onze locatie (cash en pin) of aan de kassa van Beldert Beach. 

Ja, dit is mogelijk in het nabij gelgen Van der Valk Hotel Tiel. Wij bieden je het gemak van 1 reserverings- en aanspreekpunt plus een voordeligere all-in prijs, inclusief ontbijt, reserveringskosten en gratis upgrade naar luxe kamers bij beschikbaarheid. Indien je minder luxe wilt, kan je via ons ook terecht bij Camping Graaff en Woerd, Bed & Breakfast de Bloesemgaard of Campingpark Zennewijnen. Dit campingpark beschikt over 8 trekkershutten, een Bed & Breakfast, Pipowagens en traditionele kampeerplaatsen.

3 Na het evenement

In het fotoboek vind je de gaafste foto's die door ons geselecteerd zijn, misschien sta je er wel tussen? Maar je kan ook de foto's bekijken die elke week online worden gezet. Login met je kaartnummer om ze te bekijken, te downloaden of te delen.

Daarnaast plaatsen wij en alle deelnemers foto's op onze Facebook!

299