Zoelen
10 1
Gemiddelde beoordeling
TukTuk
Klantscore:

Gemiddeld berekent uit 107 beoordelingen.

Meest recente beoordelingen
Plaats een review
  • TukTuk
    27-09-2017
    1010
    De ontvangst van koffie en taart, de barbecue en het vlees en de sauzen en patat was prima geregeld. Vriendelijke bediening bij verstrekking dranken. Goed die uitleg bediening Tuk--Tuk. Ook de zeeer terechte waarschuwing voorzichtig rijden, Oefenen met schakelen voor dat je de openbare weg opgaat is zeer terecht. Mooi landschap.
  • TukTuk
    16-09-2017
    1010
    .Lekker door de omgeving gereden met mijn chicks
  • TukTuk
    16-09-2017
    910
    .Geinig om te doen met vrienden
  • TukTuk
    16-09-2017
    1010
    .Heerlijk dagje met een tuktuk door de mooie betuwe gecrossd.
  • TukTuk
    16-09-2017
    1010
    .Was echt gekte en keigezellig. Slowgang for life! WOENSELLL!!!!
  • TukTuk
    16-09-2017
    910
    .Hele leuke en knotsgekke dag gehad
  • TukTuk
    05-09-2017
    1010
    .Leuke dag gehad!
  • TukTuk
    12-08-2017
    1010
    .De perfecte dosis gekkigheid voor een traditioneel vrijgezellenfeest
  • TukTuk
    12-08-2017
    1010
    .sympathiek personeel .mooie route .grappig
  • TukTuk
    12-08-2017
    1010
    .organisatie was zeer goed .zeer gezellig
  • TukTuk
    31-07-2017
    810
    .Gekozen voor het tuktuk @ night programma met onze familie. Super lekker gegeten, mooie route gereden.
  • TukTuk
    25-07-2017
    1010
    .Leuk om eens in een tuktuk rond te rijden. De Betuwe was voor ons onbekend en leuk om deze zo te ontdekken.
  • TukTuk
    12-06-2017
    810
    Geen
  • TukTuk
    12-06-2017
    710
    Leuk onderweg stoppen bij winkeltjes en terrasjes, hadden gelukkig mooi weer
  • TukTuk
    12-06-2017
    1010
    Schakelen soms wat lastig
  • TukTuk
    12-06-2017
    1010
    .Gezellig om te doen.
  • TukTuk
    12-06-2017
    1010
    Koelbox achterin
  • TukTuk
    08-05-2017
    1010
    De TukTuks zagen er goed en netjes uit, de uitleg van te voren was erg duidelijk.
  • TukTuk
    08-05-2017
    1010
    .Echt grappige wagentjes om een middagje in rond te touren. De Betuwe is een mooie omgeving met leuke winkeltjes en terrasjes waar we onderweg gestopt zijn en wat gedronken hebben.
  • TukTuk
    08-05-2017
    1010
    .TukTuk @ night is een aanrader. Een goed verzorgde BBQ en daarna met een goed gevulde buik de omgeving verkennen.
  • TukTuk
    08-05-2017
    1010
    Vooraf hebben wij onze wensen doorgegeven en hier werd erg goed rekening mee gehouden.
  • TukTuk
    21-04-2017
    1010
    Het was zonnig en we hadden niks te doen. Er waren tuktuks beschikbaar kwamen we achter en we hebben er gelijk voor gebeld. Vriendelijke mensen konden ons verder helpen en we hebben geen spijt van deze impulsieve beslissing. Het was leuk en de omgeving was heel mooi!
  • TukTuk
    21-04-2017
    1010
    Een leuk wagentje dat heel wat heeft overleeft, voor herhaling vatbaar! Mijn vrienden reden er een beetje wild mee maar hij bleef in takt.
  • TukTuk
    21-04-2017
    1010
    Er is goed over het ontwerp van de tuktuk na gedacht omdat hij waterdicht is en het dakje kan open en dicht
  • TukTuk
    21-04-2017
    1010
    Aardig personeel dat graag wil helpen
  • TukTuk
    21-04-2017
    1010
    Bij mijn vrijgezellenfeest zijn we smiddags met de tuktukjes weg geweest. De omgeving was super mooi en we bleven droog ondanks de regen.
  • TukTuk
    14-04-2017
    1010
    Ondanks dat het niet zo heel erg warm was, toch een super leuke dag gehad!
  • TukTuk
    14-04-2017
    1010
    Mooie omgeving.
  • TukTuk
    14-04-2017
    1010
    Super leuk, lekker uitgewaaid!
  • TukTuk
    11-03-2017
    1010
    Tuk tuks tochten nogal veel
  • TukTuk
    11-03-2017
    1010
    Leuke route door de omgeving met een gaaf spel Element!
  • TukTuk
    07-02-2017
    810
    De middag in de tuktuk's zijn prima verzorgd en wordt goed begeleid en uitgelegd door het personeel. Afsluitende de BBQ gedaan en die viel ook bij iedereen in de smaak.
  • TukTuk
    07-02-2017
    1010
    Goed opletten wanneer mensen wegrijden, sommige zullen heel erg moeten wennen. Al ging dat bij ons allemaal wel goed!
  • TukTuk
    07-02-2017
    1010
    Heel veel lol gehad met zijn alle
  • TukTuk
    07-02-2017
    1010
    Was niet helemaal duidelijk waar de antwoorden opgeschreven moesten worden
  • TukTuk
    30-11-2016
    810
    Leuk maar de route was wel moeilijk via de kaart te vinden.
  • TukTuk
    29-11-2016
    1010
    Stoelverwarming! En met zijn 6e achterin is natuurlijk helemaal hilarisch.
  • TukTuk
    29-11-2016
    1010
    De TukTuk chef's leggen alles goed uit als je vragen hebt, en het filmpje is erg handig!
  • TukTuk
    29-11-2016
    1010
    Liever warme thee mee dan chocolademelk!
  • TukTuk
    29-11-2016
    1010
    Hilarisch! Wat een te grappig uitje om te doen!
  • TukTuk
    29-11-2016
    1010
    Hilarisch die TukTukjes
  • TukTuk
    19-11-2016
    810
    Erg leuk alleen met mooi weer is lekkerder
  • TukTuk
    19-11-2016
    810
    Ziet er mooi uit
  • TukTuk
    19-11-2016
    1010
    Sloffen of voetverwarming
  • TukTuk
    12-11-2016
    810
    Kachel (was 0 graden)
  • TukTuk
    12-11-2016
    810
    Zomer, langer licht, en liever misschien een elektrische...
  • TukTuk
    12-11-2016
    810
    Klittenband van de deurtjes waren slap waardoor het erg koud was Zomeractiviteit
  • TukTuk
    04-11-2016
    1010
    Wij kregen goede uitleg voordat wij vertrokken.
  • TukTuk
    04-11-2016
    810
    Leuke en unieke ervaring in Tuktuk.
  • TukTuk
    26-10-2016
    810
    Superleuk.
  • TukTuk
    26-10-2016
    1010
    Je mag zelf op avontuur
  • TukTuk
    25-10-2016
    810
    Duidelijken uitleg, goed georganiseerd
  • TukTuk
    21-10-2016
    1010
    Goede uitleg goed dat ze een rondje maken wat er kapot ik
  • TukTuk
    01-10-2016
    1010
    Die elektrische tuk is super comfortabel!
  • TukTuk
    01-10-2016
    810
    De kaart
  • TukTuk
    01-10-2016
    810
    Gezellig,
  • TukTuk
    01-10-2016
    1010
    De omgeving was mooi en geweldig. Nog nooit eerder geweest.
  • TukTuk
    01-10-2016
    1010
    Routeuitleg
  • TukTuk
    01-10-2016
    810
    Prettig rijden, mooie locatie en omgeving. Echte ontspanning, leuk uitje
  • TukTuk
    01-10-2016
    810
    Gezellig
  • TukTuk
    01-10-2016
    1010
    Schakelen in tuk gaat niet vlekkeloos
  • TukTuk
    01-10-2016
    810
    De versnellingsbakken van de tuk tuk waren vrij lastig, ook werkte de kilometerteller niet. Verbeterpunt is dus onderhoud.
  • TukTuk
    01-10-2016
    810
    Gevaarlijk voor niet ervaren rijders in een onbekende omgeving
  • TukTuk
    01-10-2016
    1010
    Stille moter
  • TukTuk
    01-10-2016
    1010
    Origineel concept. Prima uitleg. Goede uitvoering. Mooie omgeving en locatie.
  • TukTuk
    01-10-2016
    1010
    Geen
  • TukTuk
    30-09-2016
    1010
    Nog meer leuke shop adresjes toevoegen aan de stop & shop rally!
  • TukTuk
    30-09-2016
    1010
    Geweldig leuke ervaring, echt gelachen
  • TukTuk
    30-09-2016
    1010
    Leuk, mooie omgeving
  • TukTuk
    30-09-2016
    810
    Wat een grappige wagentjes. Ik had ze al eens voorbij zien scheuren, maar zelf had ik nog nooit in zo'n tuk tuk gereden. Samen met wat vriendinnen besloten we om de TukTuk Stop & Shop te doen. Harstikke leuk! Het weer was ook super, dus konden we met 'open dak' rijden. We hadden een lunchpakketje bijgeboekt met champagne. Wat wil je nog meer?
  • TukTuk
    30-09-2016
    810
    Geen verbeterpunten
  • TukTuk
    30-09-2016
    1010
    Een top ervaring om in een tuktuk een rit te maken door de Betuwe! Echt een aanrader!
  • TukTuk
    29-09-2016
    1010
    Lachen !
  • TukTuk
    29-09-2016
    1010
    Wat een lol kun je in een TukTuk hebben terwijl je door de mooie Betuwe scheurt.
  • TukTuk
    29-09-2016
    1010
    Top ervaring voor jong en oud!
  • TukTuk
    29-09-2016
    1010
    Is er niet
  • TukTuk
    29-09-2016
    1010
    Zou wel twee keer zo lang met die dingen wegwillen
  • TukTuk
    29-09-2016
    1010
    Echt een super leuke ervaring om mee te maken! We moesten we even wennen op het begin maar toen we de tuk tuk's onder de knie hadden ging het heel goed! Een gezellige midder erop uit in de betuwe. Probeer zeker de tuks!
  • TukTuk
    18-09-2016
    1010
    Rondrijden in Tuktuks door de betuwe moet je een keer gedaan hebben!
  • TukTuk
    17-09-2016
    1010
    Heerlijk relaxt getuktuked
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Een rit maken door de Betuwe is nooit zó leuk geweest! Prachtige natuur en gezelligheid volop. Personeel was top en zeer vriendelijk!
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Funtastisch!
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    De tuktuks, heerlijk om met mooi weer gebruik te maken van de tuktuks. Zowel het sturen, als het genieten van de omgeving zijn erg sterke punten.
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Meer e-tuktuks?
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    De omgeving waar je vrij in mag rondrijden met de tuk is werkelijk fantastisch, er is zoveel te zien we zouden graag nog langer blijven zo hebben we genoten! De service en het eten was ook perfect. Echt een topdag beleefd hier!
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Hele leuke dag gehad. Een super locatie om door heen te touren. Het schept ook een band met je collega's. Veel gelachen en genoten. Het duurde even voordat ik door had hoe je de tuks moest berijden, maar het vriendelijke personeel nam hier de tijd voor!
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Geen
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Bij de E-tuks kun je vanaf achterin niet veel van de omgeving zien! jammer..
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Geweldig!
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Geweldig leuke tuk-tuks die ons door de prachtige Betuwe heeft gereden.
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Gezellig.
  • TukTuk
    14-09-2016
    1010
    Enorm gezellige middag gehad! En veel gezien en gedaan
  • TukTuk
    24-03-2016
    1010
    Echt een bijzondere ervaring! Erg leuk. Aansluitend eten in dat prachtige restaurant (tuk'nthai) is aanrader!
  • TukTuk
    29-11-2014
    810
    Geweldig! Hilarische Tuktuk rally gehad. Veel gelachen en opdrachten waren goed omschreven. Wel beetje koud ;-)
  • TukTuk
    03-11-2014
    610
    Niet te gaan eten bij jullie. Was echt slecht.
  • TukTuk
    03-10-2014
    1010
    Mocht je niet zo goed zijn in het lezen van een kaart, google maps is absoluut een aanrader om de weg terug te vinden. Dus ga op pad met een volgeladen telefoon met gps!
  • TukTuk
    16-09-2014
    1010
    Tuktastisch!!
  • TukTuk
    25-08-2014
    1010
    Geweldig. Prima uitleg, goede organisatie. En er was voor redelijk goed weer gezorgd.
  • TukTuk
    13-08-2014
    1010
    We hebben een superleuke dag gehad. Veel gelachen, veel beleefd. Het eten had iets minder strak geregisseerd mogen zijn wat ons betreft.
  • TukTuk
    09-08-2014
    610
    as for what I will make, I'll answer both of you at once: a Ruby Thing! I've straetd what will be a light scarf if I see it through, and if I don't it will be a crocheted Ruby Thing that I will treasure forever, and maybe use to dress up a teddy bear
517